Despre noi

Cu o experienta de 9 ani in constructia caselor din lemn va putem ridica integral o casa cu structura din lemn incepand de la proiect, fundatia casei, asamblarea cadrelor, montarea panourilor, realizarea acoperisuluisi, finisaje fatada.


Despre noi

casadinlemn.ro


Fatadele pot fi placate cu lambriuri de uz exterior din PVC (siding) sau tencuite, utilizand diferite sisteme de tencuire.
Pentru acoperis se pot folosi diferite tipuri de invelitori (membrane bituminoase, tabla sau alte materiale).
Furnizam de asemenea tamplaria din lemn stratificat: usi, ferestre.Stiati ca…


 • Stiati ca in Scandinavia si in America de Nord
 • 1 Timpul necesar de executie
 • 2 Costul constructiei
 • 3 Lemnul este simplu de prelucrat
 • 4 Lemnul este
 • 5 Casele din lemn
 • 6 Aerul din interiorul unei case din lemn
 • 7 Peretii unei case din lemn
 • 8 Casele din lemn sunt recomandate
 • 9 Aceste case sunt ecologice
 • 10 Casele din lemn
Stiati ca in Scandinavia si in America de Nord

Stiati ca in Scandinavia si in America de Nord 90 % din constructii sunt din lemn? In Japonia, in zonele unde cutremurele de pamant sunt frecvente, autoritatile locale impun construirea caselor din lemn pentru ca sunt mai flexibile si rezista mai bine la trepidatii? Chiar daca la noi in tara, in zonele urbane, casele din lemn nu sunt la fel de raspandite ca in alte regiuni, este bine sa stii acestea au numeroase avantaje:

1 Timpul necesar de executie
1 Timpul necesar de executie pentru o casa din lemn este foarte redus, de circa 60 zile din momentul efectuarii comenzii, in functie de marimea si complexitatea constructiei. Acest lucru se datoreaza faptului ca majoritatea firmelor care se ocupa de astfel de constructii lucreaza cu module prefabricate , ce necesita doar montare.
2 Costul constructiei
2 Costul constructiei unei case din lemn este cu pana la 40% mai mic decat pentru o locuinta din zidarie.
3 Lemnul este simplu de prelucrat
3 Lemnul este simplu de prelucrat astfel ca poti opta pentru o gama extrem de variata de finisaje exterioare si interioare. Mai mult de atat, casele din lemn pot sa fie imbracate in materiale prefabricate, pentru a le da un design modern iar grizile pot fi acoperite cu gips – carton daca nu doresti ca locuinta ta sa aiba un aspect rustic.
4 Lemnul este

4 Lemnul este un foarte bun izolator termic astfel ca vei economisi bani pentru incalzirea locuintei pe timp de iarna. Mai multe studii au demonstrat ca o casa din lemn are un consum energetic cu circa 60% mai mic decat o casa din caramida.

5 Casele din lemn

5 Casele din lemn sunt foarte rezistente in timp, lemnul fiind regenerabil. In plus, o casa din lemn are o rezistenta mai buna la cutremurele de mare intensitate, de peste 8o pe scara Richter intrucat acest material este mai elastic.

6 Aerul din interiorul unei case din lemn

6 Aerul din interiorul unei case din lemn nu este niciodata prea uscat sau prea umed pentru ca lemnul ajuta la mentinerea gradului optim de umiditate din atmosfera. O casa care nu are probleme cu gradul de umiditate va avea si o temperatura constanta.

7 Peretii unei case din lemn

7 Peretii unei case din lemn nu sunt reci si umezi. La construirea unei case traditionale se foloseste apa iar peretii unei astfel de constructii se usuca bine abia in circa 10 luni.

8 Casele din lemn sunt recomandate

8 Casele din lemn sunt recomandate persoanelor cu probleme ale aparatului respirator sau celor alergici pentru ca nu permit depunerea de praf.

9 Aceste case sunt ecologice

9 Aceste case sunt ecologice si pot fi montate in zone in care nu se acorda avizul de mediu pentru o locuinta clasica.

10 Casele din lemn

10 Casele din lemn pot fi remontate pe alt amplasament la nevoie.